JellyPages.com

~ Follower ~

Sunday, September 01, 2013

31 May 2013 ~ Mina's Wedding ~




guys. before i forgot . about si Mina . alhamdulillah . dia dah selamat di Ijabkabulkan on 31st May . sehari sebelum Gawai . senang lah nak ingat anniversary kan . sehari sebelom gawai . ahah . Congrats ye awek . even aku sedih kau tinggalkan janji single sama dengan aku until sudah . ahaha . ayat taching ni . ahaha .  just a simple and nice wedding , ramai seyh datang . aku ni kira jadi bridesmaid lah konon tadi . aku sampai je semua terus tarik aku masuk bilik check si pengantin . aku jugak kena teman keluar. ahaha . 

ehem . orang nak akad nikah, aku and chin menggila .. thats what bestfriend for .. have fun anywhere aytime. 




Mina salam bapak mentua . uww uww ~ Untong aaa .


isnt she's pretty. terserlah cahaya kegembiraan kan sayang ~ 

gamba serious. 
tak lama lepas tu keluar tangan arnab tunjok peace. tah pape . ahah . 
niway . Congrats Both of you . semoga berkekalan and bahagia hingga ke akhir hayat. and you mimith dont mess with my girl or i will mess u up !  aha . warning awal ni ! 



le chin ~ 



eyh . gamba aku . no komen . cute lah orang tengah tu . ahahah . PUHLISSS ~ jangan jeles yaww. ahaha




berseronok selagi mampu . sampai ke petang . aa. orang dah jadi bini orang .susah nak begini lagi nanti kan. 

 Tahniah dear ~ bila nak ada baby ? ahahahha . uuw uww~ 

Last last dah penat menggila . semua dah penat . balik aaa lagi . apa lagi . ahaha a. 
and now may i present gwiyomi tak jadi dari kitorang ~ 



the end ~ HAPPY ENDING ~ !

What i learn today ?

 Friends are there for each other no matter how many ups and downs you have with each other . A friend loves you no matter in what condition you are.