JellyPages.com

~ Follower ~

Wednesday, December 14, 2011

hari WEDNESDAY!

okay saja nak type untuk lepas geram plus berlagak campur bersedih .  haha.
fristly hari ni aku bangun lmbat plus xde air weehh . macam *grrr* je .
seperti biasa selsema jadi teman sejati aku kemana sahaja. oh oh .
nak tahu hari nie lab ada personal test . alaa ~ test kemahiran konon konon .
tapi serius debar weh . igt senang pe. nak tahu buat service ape? natang ni weh !!!!


lebih kurang aa ni . *curik ari tenet* yg ori warna putih .


aku menggigil kot tadi . dah cabut undi.
aku dapat no 3 . tapi . then aku jahat aku mintak tuka dgn membe aku tadi. nasib dia kasi.
so dpt lh no 18. woohooo !
nasib semua elok just tadi kena gelak kaw kaw aa sebab gigil n gelabah yg amat .
tapi alhamdulillah dapat safety FULL MARK weh ! kau ada ? xdaa ~ hahaha.

ok bye ! tu je nak dibanggakan sebenarnya. esok aku tak tahu apa lagi kejutan kena buat dalam lab.



What i learn today ? 
 Jika rasa kita hebat dari segi amalan kita,perbuatan kita,akhlak kita atau apa yang kita miliki berbanding dengan orang,berhati-hatilah kerana perasaan itu akan mengundang riak dan takbur.