JellyPages.com

~ Follower ~

Saturday, May 05, 2012

Yang Sekian Lama

ohayok bloggy , :) long time no meet . long time no see. long time no write lor . ehek . i miss you a lot . dah makin jarang update . great news . tadaaaa. sekarang ni LI (praktikal) at SESCO Dalat . hehe. feel proud when dapat gelaran STAFF SESCO . but now dah minggu ke 5. 3 weeks lagi sebelum habis . huhue. baru je start mengecapi kegembiraan di sana. haha . serious, kalau alam pekerjaan best mcm ni and much relax than student life. aku lebih pilih kerja. ahaha. mudah kan . dapat belajar mcm2 even first rasa kekok .

...NEXT..

bad thing meyh . since aku balik ni mak kata aku ni pelik sangat . makin manja. hahaa. biasalah . berkurun dok tempat org .balik mesti aa rindu . nanti balik sana nnti xdpt nak manja manja. ahahahha. oh oh . bad thing is next week mak xda . for whole week . pergi meeting kat KUCHING . meow meow ~ huhue. jaoh kan . sedih lah . sapa nak hantar nak ambik time keja nnti . kalau nak jalan . hadoi . tak larat eden. huhuhuhe. rela bertapa je kat opis tu seminggu minggu . waaaa ~ MAKKKK! xyah aaa pergi kuching tuuu . persetankan kursus meeting or watso ever tuu . nangis nangis . huhue.sedih aa gini . *sob sob sob*

akibat sedih yang melampau so post ni pun terpaksa di akhirkan sekarang juga.


TAMAT YA HABIBI YA MAULANA ~ 



What i learn today ?

 Kawan pun ada batasnya , lebih lebih lagi bila yang berlainan jantina. better watch out !! DAMN ~